April månads nyhetsbrev från Hållbarhetsforum

Om allt från vårsurr i trädgården till marin forskningssatsning och e-handel. Läs om aktuell forskning från Lunds universitet och den kommande Hållbarhetsveckan i Lund i det senaste nyhetsbrevet från Hållbarhetsforum.
Hållbarhetsveckan 2018

Läs nyhetsbrevet

Länk till det senaste nyhetsbrevet från Hållbarhetsforum vid Lunds universitet

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet, eller läsa äldre nyhetsbrev?

Hållbarhetsveckan i Lund 23 till 28 april 2018

• Globala utmaningar på agendan. För andra året i rad samlas ledande forskare vid Lunds universitet, politiker, företag, kommuner och viktiga samhällsaktörer under Hållbarhetsveckan i Lund den 23–28 april. Syftet: att gemensamt hitta lösningar på några av vår tids största samhällsutmaningar. Länk till hela programmet som pdf  och länk till hemsidan med Hållbarhetsveckans program
  • Läs mer! Lyssna! Titta! Hållbarhetsveckan i Lund kommer att kunna upplevas på webben både innan, under och efter arrangemanget. Ta del av material från Hållbarhetsforums studentreportrar, populärvetenskapliga artiklar om universitets forskning med mera på hallbarhet.lu.se/teman som kommer att uppdateras successivt.