Sustainability News from Lund University
Genom att prenumera på vårt nyhetsbrev får du information om arrangemang, utlysningar och forskningsnyheter inom hållbarhetsområdet från Lunds universitet ungefär en gång i månaden. Hör också gärna av dig till oss med tips och frågor.

Länk för att anmäla dig till nyhetsbrevet Sustainability News from Lund University.

Du kan när du vill avanmäla dig genom att klicka på länken sist i nyhetsbrevet. Äldre nyhetsbrev finns i vårt arkiv.

Kontakta Nina Nordh på Hållbarhetsforum för eventuella frågor eller tips till nyhetsbrevet: nina.nordh [at] cec.lu.se

kontakt [at] hallbarhet.lu.se