Hållbarhetsveckan

15-20 maj 2017
Under 15-20 maj 2017 sluter Lund upp kring en hållbarhetsvecka. Studenter och forskare vid Lunds universitet möter lundabor för att diskutera och involvera hela samhället i omställningen till en hållbar värld. Kom och bli inspirerad och få nya idéer på temat hållbarhet! Ta del av lunchföreläsningar, forskningsseminarier och debatter där det ges utrymme för viktiga samtal mellan forskare, studenter, allmänhet, organisationer och politiker.

Kontakt Hållbarhetsveckan

Jenny Hansson
Har du frågor eller vill vara med under veckan? Kontakta Jenny Hansson, projektledare och kommunikatör vid Lunds universitets Hållbarhetsforum:

jenny.hansson [at] cec.lu.se; 046-2227519; 070-3592609

kontakt [at] hallbarhet.lu.se