Om Hållbarhetsveckan

Hållbarhetsveckan är ett återkommande arrangemang i Lund där universitet, kommun, föreningar och andra intresserade anordnar en vecka full av aktiviteter på temat hållbar utveckling. 2018 års Hållbarhetsvecka arrangeras 23-28 april. Välkommen att vara med!

Hållbarhetsveckan 23-28 april 2018

15-20 maj 2017 hölls Hållbarhetsveckan i Lund - en vecka full av både inspiration och diskussion. Veckan innehöll ca 50 programpunkter och engagerade många delar av universitetet, Lunds kommun, ett stort antal organisationer, företag och myndigheter - liksom lundabor och andra i regionen som arbetar för en hållbar framtid. Hållbarhetsforum vid Lunds universitet är väldigt glada att få presentera en Hållbarhetsvecka även 2018. Det blir en temavecka med fokus på att inspireras av varandra och tillsammans lösa de globala hållbarhetsmålen.

Vill du och din organisation vara med?

Vi välkomnar alla organisationer, företag, offentlig verksamhet och privatpersoner att anordna seminarier, workshops, möten eller andra idéer som lyfter hållbarhetsfrågor den veckan. Kanske har du en egen idé på en aktivitet som du vill genomföra under veckan men behöver hitta samarbetspartners? Kontakta oss på Hållbarhetsforum för mer information om upplägg och medverkan.

Idémöte 8 november

Den 8 november 2017 bjuder vi in till ett idémöte och berättar mer om upplägget för Hållbarhetsveckan och hur du som företag eller organisation kan bidra. Här ges det också tillfälle att skapa kontakter mellan de olika aktörer som vill vara med under veckan. Anmäl dig här!

Tid: kl 17-18 den 8 november
Plats: Nya Fest, AF-borgen