Hållbar mat i ett förändrat klimat

Skissernas museum Lund 19 maj 2017
Hur kommer klimatförändringarna att påverka vår livsmedelsförsörjning? Och vad behöver vi göra för att möta dessa förändringar? Behöver forskare och bransch samarbeta mer? En halvdag med fokus på utmaningar för livsmedelssektorn ur ett hållbarhetsperspektiv. Inspirationsföreläsningar och samtal kring hur vi får en säker och hållbar matförsörjning i ett förändrat klimat, samtidigt som maten är hälsosam.

Målgrupp: Intresserade från livsmedelsbranschen, forskare, studenter m.fl.
Tid & plats: fredagen 19 maj, kl. 9–12.45 i Skissernas museums nya konferenslokal, Finngatan 2, Lund.
Arrangörer: Hållbarhetsforum, LTH, LUCSUS, Agrifood, Centrum för Handelsforskning vid Lunds universitet och Region Skåne.

Program och registrering (OBS - begränsat antal platser. Föranmälan krävs)

Sidansvarig: