Om Hållbarhetsveckan

Under 15-20 maj 2017 hölls Hållbarhetsveckan i Lund - en vecka full av både inspiration och diskussion. Arrangemanget var en del av Lunds universitets 350-årsjubileum och en av fem vetenskapsveckor under jubileumsåret. Hållbarhetsveckan var ett samarrangemang mellan Lunds universitet och Lunds kommun, som även engagerade ett stort antal organisationer, företag och myndigheter - liksom lundabor och andra i regionen som arbetar för en hållbar framtid.

Hållbarhetsveckan 2017

Glimtar från Hållbarhetsveckan

Ta del av Hållbarhetsveckan i Lund 2017 i efterhand genom fillmer och artiklar från många av arrangemangen under veckan. Samlat material från Hållbarhetsveckan 2017 finns här.

Ladda ned veckoprogrammet: Program för Hållbarhetsveckan (PDF, nytt fönster)

Är du intresserad av en ny hållbarhetsvecka?

Vi vill gärna samarbeta och få med hela Lund och regionen i arbetet med en hållbar framtid. Är du intresserad av att bidra till en ny hållbarhetsvecka? Kontakta gärna oss med dina tankar och idéer.

Jenny Hansson, projektledare och kommunikatör vid Lunds universitets Hållbarhetsforum: jenny.hansson [at] cec.lu.se046-222 75 19, 070-3592609