Vi söker projektledare till vårt team! Ansök senast 30/11

Hållbarhetsforum behöver under våren 2017 förstärka sin organisation med en projektledare/kommunikatör för olika arrangemang för allmänheten, bland annat en Hållbarhetsvecka som är en del av Lunds universitets 350 års-jubileum.
Vi söker en ny person till vårt team som arbetar med hållbarhet, kommunikation och event! Foto: Pixabay

Vi söker dig som vill arbeta som projektledare och kommunikatör för Hållbarhetsveckan och samordna arrangemangen under veckan i nära samarbete med Lunds kommun. Du kommer att ha många interna och externa kontakter – med forskare, studentorganisationer, ideella organisationer, studieförbund, företag, politiker, tjänstemän och så vidare.

Utöver Hållbarhetsveckan, kommer du också att arbeta med andra arrangemang, uppdatera våra hemsidor och sociala medier samt ta fram enklare marknadsföringsmaterial.

Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och tycker det låter spännande att hitta nya sätt att nå ut med kunskap om hållbar utveckling så att fler kan engageras i omställningen till en hållbar värld. Du skapar resultat och trivs med att arbeta självständigt, men är samtidigt team-orienterad och har en god förmåga att få människor att arbeta tillsammans. Vi vill också att du har erfarenhet av att driva projekt.

Tycker du detta låter roligt? Vi vill helst hitta någon som kan börja så snart som möjligt eftersom vi är i full gång redan med planeringen av vårens aktiviteter.

Anställningen omfattar 6 månader.

Krav

Relevant högskoleutbildning
Erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra event
Vana av att arbeta i team och kommunicera i olika kanaler, t.ex. sociala medier
God administrativ förmåga och strukturerat arbetssätt
God förmåga att samarbeta och bygga nätverk
God skriftlig och muntlig förmåga på svenska och engelska

Meriterande

Kunskap om Lunds universitet och Lunds kommun är meriterande
Intresse för hållbarhetsfrågor är meriterande.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Ansök senast 30 november

Länk till ansökan och inloggning för att söka tjänsten

2017-11-13
Hur fortsätter arbetet med hållbarhet i utbildningen?
2017-11-07
Climathon Lund 2017
2017-11-06
Lunds universitet på klimatmötet COP23 i Bonn 6 till 17 november
2017-11-02
Framtidens hållbara Lunds universitet
2017-10-31
Tema: Hur når vi det globala 1,5-gradersmålet?