Aktuellt på Hållbarhetsforum under Trafikantveckan

Trafikantveckan har precis startat. Det är ett europeiskt initiativ med syfte att uppmuntra hållbara resor och transporter. I Lund medverkar Hållbarhetsforum i två arrangemang.
grönt ljus för cykel

Onsdag kväll, den 21 september 2016, föreläser Håkan Johansson som är Trafikverkets nationella samordnare i klimatfrågor på Lunds stadsbibliotek. Läs mer om arrangemanget som är öppet för alla intresserade. Ingen föranmälan. Föreläsningen ingår i en serie föreläsningar om miljöfrågor i samarbete med Lunds stadsbibliotek och Naturskyddsföreningen i Lund: Minskat resande för att nå fossilfria mål?

Torsdag förmiddag möter Håkan Johansson också en grupp forskare på K2, Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik, för ett samtal kring styrmedel för hållbara transporter.'

Artikel kommer inom kort!

Här kommer vi under nästa vecka att publicera en artikel som berättar lite av vad som diskuterades under samtalen kring hållbara transporter med Håkan Johansson.

Filforskarseminarium_lund_final.pptx

2017-11-22
Lundaforskare, doktorander och studenter om klimatmötet i Bonn
2017-11-21
Varmare klimat förändrar Skånes flora
2017-11-14
Internationell hållbarhetskonferens vid Ekonomihögskolan i Lund
2017-11-13
Hur fortsätter arbetet med hållbarhet i utbildningen?
2017-11-07
Climathon Lund 2017