Sök till Future City Game om framtidens Lund

Nu söker Lunds kommun engagerade lundabor. I augusti kommer de utvalda att få vara med att spela ”Future City Game”. Idéerna som kommer fram ska användas för att göra Lunds nya översiktsplan.
Lund sett från Ikano Gateway. Foto: Nina Nordh

HUR VILL DU ATT FRAMTIDENS LUND SKA SE UT?

Hur kan vi bo tätt men ändå ha mycket grönska runt omkring oss? Hur skapar vi ett Lund som tilltalar många? Och hur ska vi röra oss när vägen till jobbet och skolan blir allt längre?

FUTURE CITY GAME

Lunds kommun söker dig som under två kreativa dagar, 27-28 augusti, vill vara med och forma Lunds framtid. I fem lag kommer du och dina medspelare att arbeta fram idéer på hur vi möter de utmaningar som Lund ställs inför. Idéerna kommer att användas i arbetet med att ta fram en ny översiktsplan för Lunds kommun och några av förslagen kommer även att presenteras för lundaborna.

Du får ta del av spännande föreläsningar, träffa personer som arbetar med att utveckla Lund och andra deltagare med unika och kreativa idéer. Det bjuds på mat och en fantastisk utsikt över staden. Framförallt kan du vara med och påverka det framtida Lund.

Tid: 27-28 augusti (heldagar)
Plats: "Kristallen", Brotorget 1 i Lund.

Läs mer och anmäl dig på www.lund.se/fcg

Sista anmälan 19 juni 2016.

2017-11-21
Varmare klimat förändrar Skånes flora
2017-11-14
Internationell hållbarhetskonferens vid Ekonomihögskolan i Lund
2017-11-13
Hur fortsätter arbetet med hållbarhet i utbildningen?
2017-11-07
Climathon Lund 2017