Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Om Hållbarhetsveckan

Under 15-20 maj 2017 sluter Lund upp kring en hållbarhetsvecka. Vi vill involvera hela samhället i omställningen till en hållbar värld. Kom och bli inspirerad och få nya idéer på temat hållbarhet! Ta del av föreläsningar, forskningsseminarier och debatter där det ges utrymme för samtal mellan forskare, studenter, allmänhet, organisationer och politiker. Arrangemanget är en del av Lunds universitets 350-årsjubileum och en av fem vetenskapsveckor under jubileumsåret.

Hållbarhetsveckan 2017

Program och anmälan

Kolla in kalendariet för att läsa mer om alla olika arrangemang under hållbarhetsveckan.

Följ eventet på Facebook för att inte missa någon uppdatering.

De flesta arrangemang kommer att vara gratis, i de fall det krävs anmälan anger respektive arrangör detta. Varje arrangör ansvarar för sina egna arrangemang och anmälningar. 

Arrangörer

Hållbarhetsveckan är ett samarrangemang mellan Lunds universitet och Lunds kommun, som även engagerar ett stort antal organisationer, företag och myndigheter - liksom lundabor och andra i regionen som arbetar för en hållbar framtid. Lunds universitets Hållbarhetsforum ansvarar för övergripande projektledning av veckan.

Vill du och din organisation vara med?

Vi vill gärna samarbeta och få med hela Lund och regionen i hållbarhetsveckan! Kontakta oss för att höra mer om vad som händer och hur ni kan medverka under veckan. 

Jenny Hansson, projektledare och kommunikatör vid Lunds universitets Hållbarhetsforum: jenny.hansson [at] cec.lu.se046-222 75 19, 070-3592609

Kontakt Hållbarhetsveckan

Jenny Hansson
Har du frågor eller vill vara med under veckan? Kontakta Jenny Hansson, projektledare och kommunikatör vid Lunds universitets Hållbarhetsforum:

jenny.hansson [at] cec.lu.se; 046-2227519; 070-3592609

 

Lunds universitets hållbarhetsforum
Sölvegatan 37
223 62 Lund

kontakt [at] hallbarhet.lu.se