REGISTRERING: Klimatförändringen – från kunskap till politik

Forskare från Lunds universitet och Malmö högskola samtalar med Isabella Lövin, Sveriges minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat. Vad krävs för att begränsa den globala klimatförändringen till 1,5 grader och hur måste vi anpassa oss och våra samhällen när klimatet har blivit 1,5 grader varmare?

Tid & plats:

Måndagen den 23 oktober kl 11.00 – 12.00 på Malmö Live.

Program:

Fullständigt program hittar du här

Anmälan:

Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat. Anmäl dig via detta webbformulär.

Skulle du ha anmält dig men får förhinder, kontakta hanna.holm [at] cec.lu.se (Hanna Holm på Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC).

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig: