Hållbart varumärke 16 maj - registrering

Anmälan till seminariet "Hållbart varumärke", kl. 9.00 till 12.00 i Crafoordsalen, Ekonomihögskolan, Tycho Brahes väg 1 i Lund.

När vi har nått det maximala antalet anmälda kommer anmälningsformuläret att stängas. I stället kommer vi att öppna upp en väntelista.

Arrangemanget är gratis och öppet för alla.

Detaljerat program

OBSERVERA!

Vänligen avboka till projektledare Jenny Hansson (jenny.hansson [at] cec.lu.se) om du får förhinder. Vid utebliven närvaro utan avbokning debiteras 400 kr.

Arrangörer: Lunds universitets Hållbarhetsforum, Ekonomihögskolan och Ideon

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig: