Hållbar mat i ett förändrat klimat 19 maj - registrering

Anmälan till seminariet "Hållbar mat i ett förändrat klimat", kl. 9.00 till 12.45 i Skissernas museum i Lund.

När vi har nått det maximala antalet anmälda kommer anmälningsformuläret att stängas. I stället kommer vi att öppna upp en väntelista.

Arrangemanget är kostnadsfritt. Målgrupp: livsmedelsbransch, forskare, studenter etc.

Detaljerat program

OBSERVERA!

Vänligen avboka till Nina Nordh vid Lunds Universitets Hållbarhetsforum (nina.nordh [at] cec.lu.se) om du får förhinder. Vid utebliven närvaro utan avbokning debiteras 400 kr.

Arrangörer: Hållbarhetsforum, LTH, LUCSUS, Agrifood, Centrum för Handelsforskning vid Lunds universitet, Region Skåne och FCRN (Food Climate Research Network).

Sidansvarig:

kontakt [at] hallbarhet.lu.se