Bioeconomy Stakeholder Conference 15 May - Registration

Please register for the upcoming event "Bioeconomy Stakeholder Conference", taking place on the 15th of May, 9.00 to 16.00 at the Lund City Hall, by filling out the below form.

If we reach the maximum number of participants, then this registration form will close and it will instead be possible to sign up for a waiting list.

The participation is for free. Detailed programme.

NOTICE:

If you have registered but are forced to cancel your participation, please send us an e-mail: anna.ekberg [at] cec.lu.se

Kind regards,
Lund University Sustainaiblity Forum

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig:

kontakt [at] hallbarhet.lu.se