Idémöte Hållbarhetsveckan 2018

Hållbarhetsveckan 2018
Övrigt
Hållbarhetsveckan är ett återkommande arrangemang i Lund där universitet, kommun, föreningar och andra intresserade anordnar en vecka full av aktiviteter på temat hållbar utveckling. 2018 års Hållbarhetsvecka arrangeras 23-28 april. Den 8 november 2017 bjuder vi in till ett öppet idémöte och berättar mer om upplägget och hur du kan vara med.

Alla organisationer, företag, offentlig verksamhet och privatpersoner är välkomna att anordna seminarier, workshops, möten eller andra idéer som lyfter hållbarhetsfrågor den veckan. Kanske har du en egen idé på en aktivitet som du vill genomföra under veckan men behöver hitta samarbetspartners? Du kanske söker en plats för ditt arrangemang? Eller bara är nyfiken och vill veta mer vad som är på gång. Ta gärna med idéer på event eller teman du gärna hade sett på Hållbarhetsveckan 2018.

Tid: kl 17-18 den 8 november
Plats: Nya Fest, AF-borgen

Anmäl dig här!
Fika serveras till alla som anmält sig.

Mer info om Hållbarhetsveckan 2018 finns på Hållbarhetsforums sida.

Tid:
2017-11-08 17:00 till 18:00