Hållbarhetsfestivalen i Lund 2017

Hållbarhetsfestivalen 2016
Hållbarhetsfestivalen i Lund hölls 2016 vid Mejeriet. I år blir festivalen ännu större. Föreningen Synaps arrangerar Hållbarhetsfestivalen tillsammans med Lunds universitet och Lunds kommun. Foto: Synaps

Övrigt, 350-årsjubileum

Festival, föreläsningar, ekomarknad - allt i ett på ett hållbart sätt! Lördag den 20:e maj blir det en heldag om hållbarhet på Stadshallen och Stortorget i Lund.

Föredrag och samtal om ett mer hållbart samhälle, ekofika, Naturskyddsföreningens cykeldag, föreningar som presenterar sin verksamhet för en hållbar värld, handla fint och gott på ekomarknaden, upcycling, tävlingar, teater. Det blir också en väldigt rolig avslutning på dagen! Med mera!

Förra året hölls festivalen på Mejeriet med liknande program och mycket folk. I år blir det ett ännu större program!

Här hittar du Hållbarhetsfestivalens hela program.

Hållbarhetsfestivalen på Facebook

Tid: