Avfall och Cirkulär Ekonomi

Föreläsning
Vi producerar nästan 500 kg hushållsavfall per person och år, utan att räkna in avfallet som våra varor och tjänster ger upphov till. För att nå klimatmålen måste avfallsuppkomsten minska och den cirkulära ekonomin utvecklas. Uppdatera dig om senaste rönen inom cirkulär ekonomi och på avfallsområdet. Välkommen till ett eftermiddagsseminarium på Centrum för miljö- och klimatforskning!

Seminariet riktar sig till dig som arbetar professionellt med eller är intresserad av avfallsfrågor och cirkulär ekonomi inom kommuner, företag och universitet.

Sista dag för anmälan 5 september. Anmälan är kostnadsfri. Administrationsavgift 450 kr vid utebliven närvaro, platsen kan överlåtas till kollega vid förhinder.

Program och anmälan: se http://www.cec.lu.se/sv/event/avfall-och-cirkular-ekonomi

Tid:
2017-09-12 14:00 till 16:00