“Climate change is not just about the environment – it's about human rights”

I tisdags samtalade Sveriges klimatambassadör Anna Lindstedt med forskaren Kimberly Nicholas på Lunds stadsbibliotek om det historiska klimatavtalet i Paris i december.
LUCSUS-forskaren Kimberly Nicholas samtalar med Sveriges klimatambassadör Anna Lindstedt på Lunds stadsbibliotek 15 mars 2016

På vår engelska hemsida kan du läsa ett sammandrag av samtalet som handlade om allt från den framgångsrika diplomatin under förhandlingarna till vad samhället och vi som individer behöver göra för att nå de mål som sattes upp i Paris.

Läs mer här: “Climate change is not just about the environment – it´s about human rights”, The road to – and from – Paris: A climate conversation between Anna Lindstedt and Kimberly Nicholas

2017-10-16
Små kryp med stora uppgifter: Varför försvinner våra bin?
Ny elväg testas utanför Lund
2017-10-16
För sen ankomst när klimatet förändras
2017-10-13